Aktiviteter

Vi har hvert år en række aktiviteter og arrangementer som beboerne kan deltage i, mange ligger fast hvert år og kan ses herunder. Desuden arrangerer vi løbende bowlingture, div. fester og fødselsdage og kulturelle arrangementer. Se vores kalender for faste datoer, og øvrige aktiviteter.

Forår

Lalandia

I det tidlige forår tager vi som regel en tur til Lalandia fra tirsdag til fredag. I år var vi af sted i starten af marts.

Dyrskue

Hvert forår tager vi på Roskilde Dyrskue, hvor beboerne har mulighed for at se på alle dyrene og maskinerne.

Sjællandsfestival

Sjællandfestivalen er en musikfestival, der afholdes hvert år sidst i maj, i Slagelse. Vi samler alle de beboere der har lyst til at tage med, og har en rigtig hyggelig dag.

Idrætsdag

Vores motionshold arrangerer hvert år en idrætsdag for os. I år var vi i Knabstruphallen hvor vi, efter en god fælles opvarmning spillede badminton, hockey og stikbold. VI havde en super sjov dag, der kunne mærkes i benene dage efter.

Musikaften

De to sidste år har vi haft en musik aften med Annexbandet, hvor vi har indbudt alle pårørende og lokale bekendtskaber til en hyggelig aften. Under arrangementet serveres der kaffe og kage. Det har været en stor succes, som vi håber kan gentages fremover.  

​Sommer

Sommerferieudflugter

I år holder vi ferie i uge 28, 29 og 30. I disse uger er der ingen planlagte udflugter.

Tur til bakken

Den årlige bakken-tur ligger i starten af August måned.

Efterår

Tur til Sverige

I efteråret 2013 var vi på tur til Sverige. Vi har mulighed for at låne en stor hytte med masser af plads til os alle. Hytten ligger ud til en stor sø, og lige op ad skoven. På grunden er der masser af plads, og en tippi hvor man kan sidde omkring bålet og lave snobrød. Vi har bl.a. kanoer og masser af spil man kan benytte sig af. Vi satser på at denne tur vil gentage sig fremover som et efterårstilbud.

Vinter

​Julemarked

Hvert år sidst i november/starten af december afholdes vores store julemarked. Her er alle velkommen. Det er beboere og personale der står for afholdelsen, og der er masser af spændende boder. Vi har både udefrakommende og egne boder, hvor der bliver solgt alt lige fra pyntepuder, til smykker og hjemmelavede lækkerier som marmelade, flødeboller og julesmåkager. Udenfor står nisserne på spring og serverer glögg og æbleskiver. Det er en rigtig festlig dag.

Juleafslutning

I den sidste uge op til jul holder vi juleafslutning for beboerne, inden mange tager til deres familie.